Bugun...



Son Dakika: Ali Koç konuşurken kavga çıktı! İşte Fenerbahçe'nin olaylı genel kurulundan tüm detaylar

Son dakika: Fenerbahçe Genel Kurulu'nda Ali Koç'un konuşması sırasında kavga çıktı. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, genel kurula 15 dakika ara verdi. Aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Ali Koç, uzun süre ayakta alkışlandı. Koç daha sonra kulübün geleceği, yeni hoca ve Aziz Yıldırım'ın olağanüstü kongre çağrısı gibi birçok konuda açıklamada bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2023 18:49

Son Dakika: Ali Koç konuşurken kavga çıktı! İşte Fenerbahçe'nin olaylı genel kurulundan tüm detaylar

Fenerbahçe'nin olağan mali genel kurul toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. Koç'un konuşması sırasında salonda kavga çekti. Kongre üyelerinin birbirine girmesi nedeniyle genel kurula ara verildi. Aranın ardından Koç, konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

ALİ KOÇ KONUŞMASINI YAPAMADI

Ali Koç'un konuşması sırasında bir grup üye arasında kavga çıktı. Divan Başkanı Uğur Dündar'ın tüm ikazlarına rağmen olaylar yatışmadı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olaylar nedeniyle konuşmasına devam edemezken Dündar, genel kurula 15 dakika ara verdi. Aranın sona ermesinin ardından kürsüye gelen Koç, uzun süre ayakta alkışlandı. Koç yaptığı ilk açıklamada, "Orada eski kulüp çalışanlarının olması da manidar ve tesadüfi bir durum değil." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

"SÖYLENECEK PEK ÇOK ŞEYİN HAKLILIK PAYI YÜKSEK"

"Bugünkü toplantıdan alınacak çok mesaj var. Verilecek çok da mesaj var. Bu mesajları nasıl kullanacağız? Önemli olan bu. Düzen bugün biraz karmaşık oldu. Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar karar aldı, bir 40 kişi daha konuşacak. Onları da dinlemek için sabırsızlanıyorum. Hepimizin canı sıkkın ve söyleyecek bir şeyi var. Söylenen pek çok şeyin haklılık payı da yüksek.

"SAMANDIRA'DAN PETROL ÇIKSA FUTBOLDA BAŞARI YOKSA KIYMETİ YOK"

Metin Sipahioğlu, Fenerbahçe'nin menfaatleri için düşünen biri. Kendisi rakamları açıklamış, eski başkan da açıklama yapmış. Altın bulsanız, Samandıra'dan petrol çıksa... Futbolda başarı yoksa, hiçbir şeyin kıymeti yok. Ben de sizin tarafınızda olsam, sizinle aynı düşüncelerde olurdum.

"ZAM YAPMAK ZORUNDAYIZ"

3 Haziran 2018'den bu yana olumsuzluklar yaşadık. 3 Haziran 2018, euro 4.53... 17 Haziran 2023, euro yüzde 471, Türk Lirası gerilemiş. Bu satın alma gücümüz gerilemiş demek. Kur inanılmaz arttı. Futbolda vergiler arttı. Bilet, kombine gelir kaynakları en önemli gelirimiz. yüzde 300 zam nereden çıktı bilemiyorum. yüzde 300 diye bir zam yok. Diğer kulüpler gibi biz de zam yapmak zorundayız.

"NAKLEN YAYIN GELİRİ ANLAŞMASI DEĞİŞTİ"

TFF ihaleye fesat karıştırdı denecek seviyede, naklen yayın geliri anlaşması değişti. Yayıncı kuruluşa kızmıyorum. 41 milyon dolar alan Fenerbahçe, 10-12 milyon dolar civarında yayın geliri alıyor.

"UEFA BİLE BUNU ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYOR"

Stadyum isim sponsorluğu için 2015 yılında alınan 90 Milyon dolar kırdırılarak 72 Milyon dolar alındı, 26 Milyon doları borçlara kullandı, geri kalanı o sezon harcandı. Borç 386 Milyon Euro'ya düştü. Ama bunu taşımamız mümkün değildir. Yeniden yapılandırmanın da ödenmesi mümkün değildir. TL bazından borç 3.2 Milyar TL'den, 7 milyar 686 milyon TL'ye çıktı. UEFA bile bunu anlamakta güçlük çekiyor.

"SOKAKTA DA TARAFTARLA OLAN BİR İNSANIM"

Bir arkadaşımız çıktı, parmak sallama olayını söyledi. En üzüldüğüm olay bugün. 10 saniyelik video, öncesini ve sonrasını bilmeden yaptığınız yorumlar beni üzmüştür. İşler ne kadar gergin olursa olsun, aleyhte tezahürat olacak diye son futbolcumuz sahayı terk edene kadar içeri kaçmayan, taraftardan uzak olmayan, sokakta da taraftarla olan bir insanım. 2-3 tane olumsuz örneğiniz varsa, 100'lerce 1000'lerce olumlu örnek veririm. Sosyal medya pompalamasıyla, bir sürü konuda bu yorumların yapılmasına sebep verilmektedir.

"FENERBAHÇE 3 DEFA ŞAMPİYONLUĞU SON HAFTA KAYBETTİ"

Bu camianın en büyük rakibi kendisi. Bu camiaya en büyük zarar verenlerin bizler olduğunun kanaatine varırsınız. Fenerbahçe 3 defa şampiyonluğu son hafta kaybetti. 2006'daki kurgulanan Denizli maçı, kurgulanan lig... Dünyanın hiçbir yerinde o maç bitirilmezdi. Dünyada hiçbir takım 6 yılda 3 kez son maç şampiyonluk kaybetmemiş. Hiçbir takım, bir örgüt tarafından hedef alınmamıştır.

"NEDEN FENERBAHÇE?"

TFF'yi kurşunlayanlar bulundu ama Fenerbahçe'yi kurşunlayanlar bulunmadı. Neden Devlet dibe inmeme konusunda bu kadar rahat? Çünkü bizim camiamızdan bir reaksiyon yok. Kayseri spor deplasmanında taraftar yasağı yedik. Hepiniz neden olduğunu gördünüz. Ondan önceki maç yanılmıyorsam Kasımpaşa'ydı, stadyumumuzda siyasi sloganlar atıldı. Ertesi gün Beşiktaş maçında da aynısı yaşandı. Yasak sadece Fenerbahçe'ye geldi. Neden sadece Fenerbahçe'ye geldi? Neden Fenerbahçe, Kayseri spor deplasmanına giderse ülkede kaos yaratılacak diye mahkeme kağıtlarına girdi?

"BİZ SAHAYA 5 YILDIZLA ÇIKINCA KONU OLUYOR"

Bana kızıyorsunuz ya dişinizi bize gösteriyorsunuz diye. Siz kime dişinizi gösteriyorsunuz Fenerbahçe menfaatleri çerçevesinde? Eski başkanlar, eski yöneticiler, kamuoyunda yeri olan kişiler... 28 şampiyonluk başvurusu. Geldiğimiz günden beri üstünde çalışıyoruz. 6 Mart 2021'de başvurular yapılmış. 6 mektup, 7 dilekçe... Aradan 2 sene 3 ay geçmiş. Biz sahaya 5 yıldızla çıkınca konu oluyor. Bunun sebebi kurallara isyan etmek değil, bu işin olumlu ve olumsuz bir şekilde çözüme gitmemesine olan tepkimizdir.

"FENERBAHÇE'NİN HAKLARINI HEP BERABER KORUMALIYIZ"

Neden futbolun paydaşlarının yıllarca konuştuğu hakem hataları, neden hiç Fenerbahçe lehine olmuyor? Neden hep Fenerbahçe aleyhine oluyor? Bunları bir düşünün! Aziz Yıldırım, Ali Koç, gelecek diğer başkanlar... Bunları bugünkü yönetimle alakalı görüyorsanız, diyecek bir şeyim yok. Başarı istiyorsak, Fenerbahçe'nin haklarını hep beraber korumalıyız.

"NEDEN BİR ADAY ÇIKMIYOR?"

Aday çıkmayacak bir ortamda genel kurula gitmek, önümüzdeki sezonun bütün yapılanmasını ve planlamasını riske edecek bir durum. Bunu 3 yaşındaki çocuk bile anlar. Değişim isteyenler arkadaşlar neden bir aday çıkmıyor? Fenerbahçe kötü giderken, lokantalarda eğlenenlere sesleniyorum! Çıkartın bir aday! İçinde bulunduğumuz durumdan acı çekiyoruz. Biz bilerek mi yapıyoruz!

"FENERBAHÇE AÇISINDAN GARİP BİR SENE"

Futbol aklı diye bir şey söyleniyor ve eleştiriliyoruz. netice olmayınca her şey söylenir. Biz de bunları saygıyla dinliyoruz. Bu sene takvimsel açıdan ve Fenerbahçe açısından garip bir sene. En büyük yatırımı dünyaca ünlü hocaya yaptık. 2019'da Portekiz'de bir kulüp başkanından hoca tavsiyesinde bulunmasını istedim. 'Acil başarı istiyorum' dedim. Acil başarı için Jorge Jesus ismini verdi, o zaman mümkün olmadı. Seneler sonra kısmetmiş geldi. Kimse sorgulamadı, herkes alkışladı. 'Ders alınmış, öğrenilmiş' denildi. Sahadaki futbolumuz alkışlandı. Jorge Jesus'u kimse sorgulamadı. Şimdi herkes gitmesi için mesajlar atıyor. 39 senede 20 şampiyonluk, Güney Amerika Şampiyonlar Ligi kazanmış. Suudi Arabistan, Portekiz, Brezilya'da başarılı olmuş adam, herkes tarafından kabul gördü.

"TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANARAK SANKİ AYIP ETTİK"

Arda Güler'in ne olacağı belli değil ama bizi yerden yere vuruyorlar. Enner Valencia'dan Allah razı olsun. Ancak yeri geldi, onu da yerden yere vurduk. Her türlü kötülük, şanssızlık ve uğursuzluk başımıza geldi. Bu performansın üzerine derbilerdeki sonuçlara akıl sır ermiyor. Ne garip maç varsa hep bizim sahamızda oluyor. Olacak iş değil. Yılların getirdiği hasret olmasaydı bu sezona 'başarısız olduk' demeyecektik. Türkiye Kupası'nı 10 yıldır alamıyorduk. Kazanarak sanki ayıp etmişiz. Ana hedefimiz elbette bu değil ama bu da sanki kıymetsizmiş gibi konuşmak doğru değil.

"HALA 'FENERBAHÇE'NİN GOLCÜSÜ YOK'" DİYORSUNUZ"

Rakiplerimizden 17 maç daha fazla oynadık. UEFA'da 107. sıradan 58. sıraya çıktık. Sevilla'yı salladık ama yıkamadık. 2-0 kaybettik ilk maç ama skor, oyunu yansıtmıyor. İstanbul'da ilk yarı perişan ettik. İkinci yarı salladık ama eleyemedik. Sevilla tek yenilgisini bizden aldı. Gruptan yenilgisiz, lider çıktık. Ligde puan averajımız 2.22. Son şampiyonluğumuzda 2.18. 56 açta 126 gol attık. 2.25 gol averajı yakaladık. Ligde gol averajımız 2.42. Puan averajımız, son 5 senenin şampiyonluğunun üstünde. İstatistiksel olarak fena bir sezon yaşamadık. Golcü istenildi, Vedat Muriqi'ye 12 Milyon euro teklif geldiğinde konuyu bilenlere sordum 'Hemen sat daha fazlası olmaz' dediler. Ama 20 milyon euroya yakın rakama sattık. Lazio'dan Şampiyonlar Ligi bonusu alacağız. Enner Valencia ve Michy Batshuayi'nin gol sayısı ortada. Hala, 'Fenerbahçe'nin golcüsü yok!' diyorsunuz.

"ESKİ ADAMLARIMIZ EN ÇOK BİZE ZARAR VERİYOR"

Yaz kampımızı Rusya'da yapacağız. Zenit ile maç oynayacağız. Zenit ile ikili ilişkilere çok önem veriyorum. Rus takımlarına uygulanan ambargoya karşı çıkan tek kişi bendim. Savaşa karşıyız. Rusya ve Ukrayna iki önemli devlet ve iki ülke de bize çok yakın. Spor barış içindir, bu konulara spor karıştırılmamalı. Yeni oluşan TFF'de daha aktif olacağız. Ancak Fenerbahçe'nin geçmişine leke sürebileceğiniz bir leke yoktur. 18 yıl Fenerbahçe'de yöneticilik yapmış biri, '2011'den beri şike yapılmamıştır' diyor, eski başkanımız bu kişiyi korudu! Sizin haberiniz var mı? Fenerbahçe'yi koruyalım ama eski adamlarımız en çok bize zarar veriyor.

"TÜRK HOCA İLE ÇALIŞACAĞIZ"

Camiayı bilecek, camianın evladı olacak, Samandıra'ya ruh aşılasın düşüncesi de var. Türkiye'yi bilen yabancı hoca 3'ü geçmiyor. Türkiye'yi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize uyabilecek hoca dediğiniz zaman 4'ü geçmiyor. Bir sürü isim atılıyor, siz olumsuz anlamda heyecanlandırılıyorsunuz. Sosyal medyada tepkiler yağıyor. Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız.

"BİZLERİ AŞAĞIYA ÇEKMEYİ ÇALIŞMAYIN"

Sayın Başkan Aziz Yıldırım... O, bana Ali Koç diye hitap ediyor. Bir kez daha bizleri şaşırtmadı! Biz rakiplerin uzantılarıyla, TFF'deki köstebeklerle mücadele ederken, ne yazık ki bir de kendi efsane başkanımızla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bu konuyla ilgili birçok mail geliyor. Aziz Yıldırım ile bir kez yarıştım. Söylediklerim, onları fitili ateşlemesi nedeniyledir. Aday olarak çıkmadılar. Buraya gelmediler, hep arkadan oynadılar. Onlardan ricam, bırakın şu sezonu Fenerbahçe için rahat geçirelim. Bizleri aşağıya çekmeyi çalışmayın.

"SİZ NEDEN ELİMİZDEN TUTMUYORSUNUZ"

Sizi anlamakta güçlük çekiyorum. Bir dediğiniz, bir dediğinizi tutmuyor. Size saygıda kusur etmem. Sizi böyle tanımıyorum, Ya ben yanlış tanıdım, ya siz değiştiniz. Kandırılmış olabilirim. Fenerbahçe için yaptıklarınızdan Allah razı olsun. Çok çile çektiniz. Son 5-6 senedir işin şirazesi kaydı. Muhaliflere hep 'Bir şey söyleyecekseniz buraya mertçe gelin, dedikodu yapmayın' dediniz. Bize böyle öğrettiniz. Siz neden buraya gelmiyorsunuz? Siz neden bize yol göstermiyorsunuz? Siz neden elimizden tutmuyorsunuz? Nihat Özdemir gibilere ses çıkarmıyorsunuz? Niye?

"BİZ HANGİ AZİZ YILDIRIM'A İNANALIM"

Bu adama bir şey demeyi bırakın, yeni kapısına gidip başkanlık teklif ettiniz! Yazıktır! Hürriyet'te bir haber çıktı, yalanladınız. Doğru, ben biliyorum. Başkanlık teklif ettiniz. Bir şey yaptıysanız arkasında durun. Geçen sene 'Genel Kurula geleceğim' dediniz ama gelemediniz. Abdullah Kiğılı'nın sağlık durumunu, otoparkı bahane ederek gelmediniz. 'Apo sen dur, ben gidiyorum' diyebilirdiniz. O da bunu anlardı. Abdullah Bey de bunu geçen gün inkar etti, 'Gelebilirdim' dedi. Biz hangi Aziz Yıldırım'a inanalım. Bazı şeylerin sormanın artık vakti geldi.

"TELEFON MESAJLARIMA DÖNMEDİNİZ"

Sizinle yüz yüze gelemiyoruz. Arada balıkçıda yollarımız kesişiyor. Bazı şeyleri artık soracağım. Eski bir yöneticiniz, bize yakın birine geleceğinizi söyledi. Neden gelmediniz? Burası düz ayak. Size ihtiyacımız var. Size çok kez mektup yazdım. Evet, size ihtiyacımız var. 5 mektup yazdım, açmadan geri yolladınız. Telefon mesajlarına dönmediniz. Biz, size saygısızlık mı yaptık? Pantolon toplama hareketini her gün yapıyorum. Aziz Yıldırım ile dalga geçmek için yapmadım. Çevresindeki arkadaşları bunu söylüyor. Maçlarda da bunu yapıyorum. Bu kadar mı seviyemiz düştü?

"NE YAPACAKSINIZ AÇIKÇA YAPIN"

Ya aday olun, ya da başımızdan çekilin! Bir kere 5 yılda Fenerbahçe için bir şey yapmadınız! 'Fener Ol'a katılmadınız. Düşün yakamızdan. Bırakın canınızdan çok sevdiğiniz Fenerbahçe şu sezonu huzur içinde geçirsin. Tribünleri kurcalamaya vaktinizi harcamayın! Kendiniz gelin! Yancılarınızı getirin! En ufak şeyde sosyal medyada paylaşım yapan, gol yediğimizde sevinenleri alın gelin! Mert olun mert! Ne yapacaksanız açıkça yapın. Aday olun

"BUNUN ALTINDA ENTERASAN BİR OPERASYON VAR"

Denetim yaptık, enteresan şeyler çıktı. Çoğunu söylemedik. Bir tanesi çok ilginçti. İki tane, 2 milyon TL'lik çek gördük. Bir çalışana yazılmış çek. O zamanın rakamlarına göre kur 4 falan... Şaşırdık, dibine indik. Hiç keşfetmek istemeyeceğimiz bir şey keşfettik. Bu iki çek, bazı futbolcuların ödemelerini içeren çeklermiş! Bir yönetici bu çeklerin arkasını cirolayıp, nakde çevirmiş, onlara da ileri tarihli çek vermiş. Futbolculara sorduk, 'Finansal Fair Play için bunu yapmamız istendi ve yaptık' dediler. Aynı yönetici hesabına Fenerium'dan 50 bin TL yollanmış. Sayın Aziz Yıldırım bunlara neden müsaade ettiniz. Yalnız bunların devamı var, neden bir şey yapmadınız. Bir firma 8.6 milyon dolar para vermiş. 106 gün sonra ne olduysa, 9.6 milyon geri almış! yüzde 40 fazla almış. Bir teknoloji firması, aradım ve sordum. 'Üniversite kuracağız dediler verdik, futbolculara ödenince geri aldık' dedi. Bunun altında enteresan bir operasyon var.

Haberler.com - Güncel

Fenerbahçe Ali Koç Spor Güncel Haberler Son Dakika




Kaynak: www.haberler.com

Bu haber 83 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 17 14 1 2 44 14 44 +30
2 Galatasaray 17 14 1 2 32 9 44 +23
3 Trabzonspor 17 9 5 3 31 20 30 +11
4 Kayserispor 17 8 4 5 24 20 29 +4
5 Beşiktaş 17 9 6 2 25 23 29 +2
6 Adana Demirspor 17 7 4 6 31 22 27 +9
7 Çaykur Rizespor 17 7 5 5 22 23 26 -1
8 Antalyaspor 17 6 5 6 23 19 24 +4
9 Kasımpaşa 17 6 6 5 29 33 23 -4
10 Sivasspor 17 5 6 6 20 27 21 -7
11 MKE Ankaragücü 17 4 5 8 22 22 20 0
12 Alanyaspor 17 5 7 5 18 25 20 -7
13 Hatayspor 17 4 6 7 25 24 19 +1
14 Başakşehir FK 17 5 8 4 19 22 19 -3
15 Gaziantep FK 17 6 10 1 20 27 19 -7
16 Konyaspor 17 4 7 6 18 22 18 -4
17 Fatih Karagümrük 17 4 8 5 18 18 17 0
18 Samsunspor 17 4 10 3 19 29 15 -10
19 Pendikspor 17 3 9 5 18 39 14 -21
20 İstanbulspor 17 2 13 2 11 31 5 -20
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 17 14 3 0 46 15 42 +31
2 Kocaelispor 17 10 4 3 29 20 33 +9
3 Göztepe 17 10 5 2 26 12 32 +14
4 Sakaryaspor 17 9 3 5 28 18 32 +10
5 Bandırmaspor 17 8 4 5 23 15 29 +8
6 Bodrumspor 17 8 4 5 23 13 29 +10
7 Çorum FK 17 8 6 3 30 18 27 +12
8 Gençlerbirliği 17 7 4 6 19 19 27 0
9 Ümraniyespor 17 6 7 4 19 21 22 -2
10 Boluspor 17 6 7 4 13 19 22 -6
11 Manisa FK 17 4 6 7 20 18 19 +2
12 Erzurumspor FK 17 4 6 7 17 20 19 -3
13 Keçiörengücü 17 5 8 4 15 22 19 -7
14 Adanaspor 17 6 10 1 16 25 19 -9
15 Şanlıurfaspor 17 3 7 7 11 23 16 -12
16 Tuzlaspor 17 4 9 4 16 29 16 -13
17 Giresunspor 17 2 12 3 11 29 9 -18
18 Altay 17 3 12 2 10 36 8 -26
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 18 14 3 1 37 11 43 +26
2 1461 Trabzon FK 18 11 2 5 35 13 38 +22
3 Bucaspor 1928 17 9 1 7 23 9 34 +14
4 Ankaraspor 18 9 2 7 24 14 34 +10
5 Van Spor FK 18 10 4 4 26 21 34 +5
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 18 9 3 6 26 14 33 +12
7 Hes İlaç Afyonspor 18 7 5 6 13 12 27 +1
8 Diyarbekir Spor 18 7 6 5 16 15 26 +1
9 Ankara Demirspor 18 8 8 2 23 24 26 -1
10 Nazilli Belediyespor 18 8 8 2 25 30 26 -5
11 Karacabey Belediye Spor 18 5 7 6 15 15 21 0
12 Beyoğlu Yeniçarşıspor 18 5 10 3 16 22 18 -6
13 Kırklarelispor 18 4 8 6 13 25 18 -12
14 Altınordu 18 3 8 7 19 19 16 0
15 Serik Belediyespor 18 3 9 6 8 18 15 -10
16 Kırşehir Futbol SK 18 4 11 3 16 32 15 -16
17 Bursaspor 18 3 10 5 13 32 14 -19
18 Zonguldak Kömürspor 17 3 8 6 16 23 12 -7
19 Adıyaman FK 18 3 12 3 13 28 12 -15
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 14 11 1 2 29 7 35 +22
2 Aliağa Futbol A.Ş. 14 10 0 4 25 6 34 +19
3 İnegöl Kafkas GK 14 7 4 3 16 14 24 +2
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 14 6 3 5 13 9 23 +4
5 Edirnespor 14 6 5 3 22 14 21 +8
6 52 Orduspor FK 14 5 4 5 14 12 20 +2
7 Kırıkkalegücü FK 14 5 5 4 10 11 19 -1
8 Mardin 1969 Spor 14 5 6 3 16 14 18 +2
9 Artvin Hopaspor 14 4 5 5 14 12 17 +2
10 K.Çekmece Sinopspor 14 4 5 5 15 15 17 0
11 Talasgücü Belediyespor 14 5 8 1 17 22 16 -5
12 Karabük İdmanyurdu Spor 14 4 7 3 11 23 15 -12
13 Gümüşhanespor 14 2 5 7 9 21 13 -12
14 Malatya Arguvanspor 14 2 9 3 8 17 9 -9
15 Tarsus İdman Yurdu 14 1 10 3 9 31 6 -22
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 05/01/2024 Gaziantep FK vs Pendikspor
 05/01/2024 Antalyaspor vs Alanyaspor
 05/01/2024 Beşiktaş vs Kasımpaşa
 06/01/2024 Çaykur Rizespor vs Hatayspor
 06/01/2024 Başakşehir FK vs Adana Demirspor
 06/01/2024 MKE Ankaragücü vs Trabzonspor
 06/01/2024 Samsunspor vs Fatih Karagümrük
 07/01/2024 Kayserispor vs Sivasspor
 07/01/2024 İstanbulspor vs Fenerbahçe
 07/01/2024 Galatasaray vs Konyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 12/01/2024 Sakaryaspor vs Göztepe
 13/01/2024 Bandırmaspor vs Erzurumspor FK
 13/01/2024 Bodrum FK vs Giresunspor
 13/01/2024 Adanaspor vs Boluspor
 13/01/2024 Eyüpspor vs Keçiörengücü
 14/01/2024 Manisa FK vs Kocaelispor
 14/01/2024 Çorum FK vs Tuzlaspor
 14/01/2024 Ümraniyespor vs Gençlerbirliği
 15/01/2024 Altay vs Şanlıurfaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/12/2023 Zonguldak Kömürspor vs Bucaspor 1928
 13/01/2024 1461 Trabzon FK vs Kırklarelispor
 14/01/2024 Ankaraspor vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 14/01/2024 Diyarbekir Spor vs Adıyaman FK
 14/01/2024 Esenler Erokspor vs Kırşehir Futbol SK
 14/01/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Serik Belediyespor
 14/01/2024 Karacabey Belediye Spor vs Ankara Demirspor
 14/01/2024 Nazilli Belediyespor vs Altınordu
 14/01/2024 Van Spor FK vs Bucaspor 1928
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 20/01/2024 İnegöl Kafkas GK vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/01/2024 Edirnespor vs Gümüşhanespor
 21/01/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Mardin 1969 Spor
 21/01/2024 K.Çekmece Sinopspor vs Artvin Hopaspor
 21/01/2024 Kepezspor FAŞ vs Aliağa Futbol A.Ş.
 21/01/2024 Talasgücü Belediyespor vs Tarsus İdman Yurdu
 21/01/2024 52 Orduspor FK vs Malatya Arguvanspor
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI